Proizvodi

Products

Asortiman za dijabetičare

Današnji sve učestaliji zdravstveni problem sa dijabetesom motivirao nas je da sa posebnom pažnjom izaberemo i kontinuirano nadopunjujemo ovaj asortiman, kako bi naši kupci imali sve što im je potrebno u svakodnevnoj ishrani.

Products

Bezglutenski asortiman

Za sve one koje imaju problema sa glutenom kod nas pronađite deklarisane bezglutenske namirnice.

Products

Biljne kapi

Biljne kapi, poznate i pod nazivom tinkture, rastvor su ljekovitog bilja u vodi i etanolu. Potpuno prirodan preparat bez konzervansa, što je vrlo bitno u danšnjim uslovima lječenja i dostupnosti lijekova svih vrsta. Postoje biljne kapi od jedne ljekovite biljke, a postoje i mješavine više ljekovitih bilja koje služe za određenju zdravstvenu poteškoću. Kod nas možete pronaći veliki izbor monokomponentnih kapi i kapi od više ljekovitih bilja u jednoj bočici.

Products

Brašna i tjestenine

Organska brašna i tjestenine povećavaju kvalitet u vašoj svakodnevnoj ishrani. Brašna od spelte, heljde, rezanci od vrganja, maslačka, cvekle, samo su neki od proizvoda koji možete da pronađete kod nas.

Products

Čajevi i kafa

Kvalitet kao naš prioritet prepoznat je od strane naših kupaca i u ovom segmentu našeg asortimana. Prirodni čajevi (trave) pakovanja i rinfuzna prodaja omogućavaju našim kupcima da po povoljnim cijenama kupuju čajeve najboljeg kvaliteta.

Products

Čokoladni i slatki asortiman

Ako želite nešto slatko, a ne znate šta navratite u naš dućan. Kada probate naš čokoladni i slatki asortiman, nakon toga nećete više biti u situaciji da ne znate šta želite od slatka.

Products

Dodaci ishrani

Proizvodi koji svakodnevno obogaćuju vašu ishranu i omogućavaju vam da svakodnvne aktivnosti obavite sa manje napora i stresa.

Products

Lokumi

Slatki dio našega asortimana nezamisliv je bez lokuma. Veliki izbor lokuma raznih okusa postao je naš prepoznatljiv dio ponude. Probajte lokume sa pistacijama, narom, ružom, limunom, orahom, smokvom, bademom ...

Products

Medni asortiman

Med je od davnina poznat po ljekovitim svojstvima. Pored meda koji sami proizvodimo, nudimo i širok izbor proizvoda od meda.

Products

Orašasti plodovi

Orašasti plodovi nezaobilazan su dio ljudske prehrane, bilo samo kao grickalice ili dodaci jelima. Mogu se osim sirovih, pripremati na razne načine (prženjem, kuhanjem), kao dodatak jelima ili kao jedan od sastojaka gotovih proizvoda. Kod nas pronađite najkvalitetnije orašaste plodove za vas i vašu porodicu.

Products

Pokloni

Naši pokloni postali su neizostavan dio vaših posjeta vama dragim osobama. Pokloni koji se pripremaju u našem dućanu unose sreću u domove širom svijeta.

Products

Prirodna kozmetika

Naš slogan NAHRANITE KOŽU PRIRODOM koji koristimo u prodaju ovih proizvoda, govori da je pored kvalitetne ishrane potrebno voditi računa i o vašoj koži. Neka vaša koža ima najbolji tretman prirodnom kozmetikom.

Products

Prirodna ulja

Prirodna ulja namjenjena unutrašnjoj i spoljašnjoj upotrebi. Njegujte svoje tijelo na najbolji način, kako kroz ishranu, tako i kroz prirodnu kozmetiku. Savjetujte se sa našim stručnim osobljem i pronaćite odgovarajuće ulje za vas.

Products

Suho voće

Najbolji izvor prirodnog šećera, bogato vitaminima i mineralima. Vrlo je bitano u prehrani djece zbog sadržaja željeza i kalcija, koji je u suhom voću veći nego u svježem. Kod suhog voća odstranjuje se vlaga, ali svi hranjivi sastojci ostaju, okus je isti ili intenzivniji, jer je suho voće zapravo koncentrat hranjivih sastojaka iz svježeg voća.

Products

Superfood

Superfood predstavljaju namirnice koje su vrlo bogate vitaminima, mineralima, antioksidantima, vlaknima ili zdravim mastima. Ove namirnice zbog svog sastava pomažu u sprečavanju velikog broja bolesti. Neke od njih možete konzumirati same, neke kao dodatak ishrani, dok druge kao začini. Do danas tajanstvene namirnice sada su vam dostupne u Yesari Food.

Products

Začini

Gdje su začini tu nema bolesti. Obratite pažnju na izbor začina, njihov kvalitet, porijeklo i starost. Upravo ti aspekti uveliko određuju njihovo djelovanje. Najbolje začine potražite u našem dućanu. Izaberite najbolje, naši začini će popraviti kvalitet vašega zdravlja, obogatiti vašu ishranu i učiniti je ukusnijom.

Products

Žitarice i mahunarke

Spelta, heljda, leća, amarat, mungo grah, crna riža, leća, soja, samo su neki od proizvoda koje možete pronaći kod nas.